Generieke Webservices Generieke Webservices
Copyright© 2019
Compano BV

Webservices op Urenregistraties

Webservices voor Compano Online Software moeten aangeroepen worden op www.online.compano.nl.
Webservices voor InstalPartner moeten aangeroepen worden op www.online.instalpartner.nl
Er wordt ingelogd met dezelfde inloggegevens als van de gebruiker.

Technische Documentatie:
Algemeen (inloggen) application.asmx
Urenregistraties (medewerker, werkbon, urenregistraties) hrmtaskregistration.asmx

kantoor: 088 266 7 266
service afdeling: 088 266 7 202
email: info@compano.com

Heeft u vragen of wilt u een probleem melden, ga dan naar Mijn Support-site:
Inlognaam:
Wachtwoord:

Home Helpdesk Modulewijzer SiteMap